Не е проблем, че Продължаваме промяната, Демократична България и Изправи се.

...
Не е проблем, че Продължаваме промяната, Демократична България и Изправи се.
Коментари Харесай

Василев: Политическата всеядност и договарянето на над 121 депутати на всяка цена е грешка |

Не е проблем, че  " Продължаваме промяната ", " Демократична България " и " Изправи се. БГ! Ние идваме! " не загатват " Има такав народ " като съдружен сътрудник за бъдещо ръководство. Това, което чуваме към този момент от Политическа партия, са единствено популистки слова. 

Това съобщи Радостин Василев от " ИТН " по Българска национална телевизия. По думите му трите партии ще останат след Има Такъв Народ в резултатите от вота на 14 ноември. Това, което допускат социологическите организации, няма да се случи, изясни той. 

Коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи за нас е невъзможна, без значение дали те ще се извинят, както споделят Кирил Петков и Асен Василев, безапелационен е Василев.  Той добави, че Има Такъв Народ са потвърдили в два Народното събрание, че политическата всеядност и задкулисието в политиката, договарянето на 121 депутати с цената на всичко, е неверно, и в този момент ще останат поредни. 

Ако обаче се наложи след изборите от Има Такъв Народ да предложат кабинет още веднъж, те ще са по-диалогични.

Правителство този път би трябвало да има и в действителност се надявам всички отвън кръга ГЕРБ - Движение за права и свободи да имат повече от 120 депутати и да реализират съглашение по политики, сподели още Василев. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР